Відтепер за розвиток і удосконалення комерційних питань у відокремленому структурному підрозділі «Уманські енергетичні мережі» відповідатиме нова працівниця – заступниця директора з комерційних питань Юлія Пісковець. Представили колективу нову очільницю напрямку директор комерційний ПАТ «Черкасиобленерго» Роман Бондар та директор ВСП «Уманські енергетичні мережі» Анатолій Задорожний.

За словами директора комерційного ПАТ «Черкасиобленерго» Романа Бондара, нині Товариство активно розвиває цей напрямок, удосконалюючи та поліпшуючи усі виробничі процеси, тож Юлія Василівна спільно з колективом зможе налагодити цей процес і безпосередньо у ВСП «Уманські енергетичні мережі».

Юлія Пісковець має кваліфікацію економіста-фінансиста та техніка-електрика. Досвід в енергетичній галузі сягає понад 10 років. Раніше вона працювала у Корсунь-Шевченківському районі електричних мереж ПАТ «Черкасиобленерго» на посадах оператора комп’ютерного набору, контролера енергонагляду, інженера з аналізу технологічних витрат електроенергії, заступника директора з технічного забезпечення енергозбуту.

Нині ж спільно з колективом готова впроваджувати нові методи роботи та завдання, які стоять перед компанією.

– Першочергове завдання – це ознайомлення з колективом та процесами роботи. Далі спільно розпочнемо налаштування виробничого процесу, аналізу виконаної роботи та планування наступних кроків. Також в планах – робота над мінімізацією понадтарифних витрат електроенергії, договірні питання, робота з контролерами, складання актів та інші завдання. Приємно, що колектив вмотивований, професійний, є бажання спільно працювати на користь розвитку підприємства. Впевнена, що нам вдасться налагодити роботу та виконувати найважливіші завдання Товариства,- підсумувала заступниця директора з комерційних питань ВСП «Уманські енергетичні мережі» Юлія Пісковець.