Члени адміністративної комісії при Золотоніському міськвиконкомі наклали штраф у сумі 680 гривень на мешканку вул. 23 Вересня Г. Вона нагребла купу опалого листя біля свого обійстя і, за її версією, підпалювати не збиралася. Ішов онук, кинув недопалок, от і роздимілося багаття. Коли під’їхали службовці, затоптала вогонь ногами, пише інтернет-видання zoloto.city.

– У мене вистачає розуму не палити під своїм дерев’яним забором, – переконувала пенсіонерка. – Чоловік взяв бензин і пішов палити листя через дорогу у посадку. Ми туди й торішнє виносили, й позаторішнє. Палять усі, а побачили тільки мене.

Цю розповідь спростували спеціалісти відділу контролю за благоустроєм УЖКГ Олександр Городинець та Максим Антипович, які виїздили на місце порушення норм співіснування. Службовці продемонстрували фотодокази, які підтверджують матеріали адмінсправи.

Як з’ясувалося, про покарання паліям вона не чула і не знає, бо місцеву пресу не читає. Перший заступник міського голови, очільник адміністративної комісії, де проходив розгляд справи, Олег Масло порадив цікавитися життям міста в інтернеті, де, найвірогідніше, «зависає» її онук. От там жінка й дізнається про тарифи за спалювання рослинних решток, які її так цікавлять.