Вечір німого кіно з тапером: “Комік з серйозним обличчям” відбудеться 23 червня у обласному краєзнавчому музеї.

Пропонуємо провести вихідний день у нашому музеї, де Ви зможете подивитися виставку про історію кінематографа на Черкащині та переглянути фільм жанру “німого кіно” з тапером, як це робили майже 100 років тому наші містяни. Сьогодні це буде кінофільм “Поліцейські (англ. Cops) – американська чорно-біла кінокомедія” (1922).

Бастер Кітон – американський актор, відомий в світі кінематографа як «комік без посмішки». Популярність артиста на піку кар’єри була порівнянна з затребуваністю Чарлі Чапліна. Бастер Кітон розважав людей без звуків і міміки. Тонкий і проникливий артист змушував публіку плакати від сміху. Поліцейські (англ. Cops) – американська чорно-біла кінокомедія 1922 року.

Молодий чоловік шукає взаємності у дочки мера, але вона згодна мати з ним справу тільки якщо він стане великим бізнесменом. На шляху до своєї мети молодий чоловік потрапляє в немилість відразу у всіх поліцейських Лос-Анджелеса під час параду і змушений рятуватися втечею. Наприкінці фільму йому вдається замкнути всіх поліцейських в будівлі департаменту поліції, але, так і не домігшись взаємності у коханої, здається в руки правосуддя.

Телефон для запису 0970983676.

Вартість – дорослі – 35 грн, діти – 20 грн., студенти, пенсіонери – 25 грн.