У територіальних громадах України триває опитування ветеранів та ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні й розбудові сімейних фермерських господарств. Усіх охочих займатися цим напрямом господарювання будуть консультувати і проводитимуть навчання з основ фермерства та кооперації.

Проводить це опитування Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно зі Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (http://www.dorada.org.ua/).

Його мета – подальше надання ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства та кооперації. Завдяки опитуванню організатори зможуть проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві. Результатами отриманих висновків нададуть організаціям (державним та недержавним), які у свою чергу, надають підтримку ветеранам та ветеранкам.

Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Цей проєкт  став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Запрошуємо ветеранів війни пройти опитування за посиланням: https://bit.ly/40oefSQ