Фітнес, танець на пілоні, самооборона, йога, кінологічний клуб чи тир? Сайт Золотоноша.Сіty зробив підбірку гуртків для дорослих в Золотоноші.

Студія Марченко

Своєрідний фітнес, повітряна акробатика чи танець на пілоні. Він поєднує в собі елементи танцю і акробатичні трюки, розвиває гнучкість, силу і грацію. Тренер Маргарита Марченко – чемпіонка України серед початківців у 2018 році та срібна призерка чемпіонату України в категорії аматор у 2019 році.

Учениці Маргарити представляли Золотоношу на чемпіонатах України в Херсоні, Смілі та Києві.

Запрошують діток з 7 років, є різні вікові групи.

Коли: понеділок, середа, п’ятниця

Де: вул. Благовіщенська, 12.

Контакти: 097-500-38-00.

Upiter

blank

Спортивно-оздоровчий клуб дотримується своєї унікальної політики – створити своєрідний освітньо-спортивний простір для жінок. Нині у закладі функціонує кілька напрямків фізичного розвитку: йога, цигун, рейки, фітнес, стретчинг, тренажерний зал, жіноча самооборона, ратібор, основи рукопашного бою, ММА.

А ще «Upiter» запрошує сімейні пари, чарівних панянок та чоловіків на уроки запальної, експресивної сальси та чуттєвої бачати. Заряд позитиву і відпочинок від рутини – гарантований!

Окрім цього у спортивному клубі проходять уроки розмовної англійської мови. Є кабінет краси та здоров’я, де містянкам пропонують такі послуги: шугаринг, нарощування вій, манікюр, педикюр, класичний та апаратний масаж, кавітація, RF-ліфтинг.

Коли: щодня окрім неділі

Де: вулиця Шевченка, 153, 2 поверх

Контакти: 097-744-72-70, 063-839-19-25.

СТК Товариство Сприяння Обороні України

blank

Що може об’єднувати далекобійника, вчительку, мера міста і сантехніка? Відповідь одна – любов до собаки. На базі Золотоніського СТК ТСОУ кінолог Григорій Примак відродив цей вид діяльності, створивши міськрайонну громадську організацію Золотоніський клуб службового собаківництва «Золота зграя». Наразі Григорій Васильович навчає собак у таких напрямках: початковий курс дресирування, «Захисна собака»(слухняність, соціалізація, захист) і трюкове дресирування. Чотирилапі вихованці неодноразово завойовували призові місця на різних змаганнях. На дресирування цуценят приймають з чотирьох місяців.

А ще в парку культури та відпочинку поблизу сцени розташований тир. Петро Скитиба, який опікується цією спортивною спорудою для стрільби, збирає команди умілих стрільців і їздить з дітьми на змагання.

Коли: тир – щодня, дресирування – субота, неділя

Де: тир – в парку культури; дресирування – вулиця Монастирська, 106

Контакти: 096-219-77-04 (тир), 067-920-27-17(кінолог).