4 липня 2020 року у Черкасах на пляжі «Живчик» за перемогу у турнірі з пляжного регбі змагались 8 команд з різних куточків України.  Крім господарів турніру, черкаської команди з регбі, що в складі МСК «Дніпро», у турнірі взяли участь команди з Києва, Одеси, Миколаєва, Херсону і Сміли. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”.

В результаті поєдинків в груповому раунді, до фінальних ігор вийшли команди МСК “Дніпро”(м. Черкаси), “Sailors”(м. Одеса), “Корабел”(м. Миколаїв) та “Кредо 63″(м. Одеса).

Змагання проходили у два етапи – групового і матчів-плей-оф.

За третє місце змагались команда з Миколаєва «Корабел” та черкаська МСК “Дніпро” з кінцевим рахунком 3:1.  У фіналі зустрілись дві команди з Одеси “Кредо 63” – “Sailors” з рахунком 6:2.

«Вперше в Черкасах ми бачимо такий активний розвиток регбі. Завдячуємо цьому також і тренеру нашої команди, а відтепер новому очільнику федерації регбі Роману Надточію. В свою чергу ми надали команді спортивну базу для тренувань у Південно-Західному районі. Бажаючих займатися цим видом спорту вистачає, тож команду сформували спортсмени з Черкас та Сміли. Впевнений, що це ще один успішний крок до перетворення Черкас на  спортивну столицю України!» – зазначає заступник міського голови, свободівець Юрій Ботнар.

До слова, команда з регбі стала представником чергового (четвертого) командного виду спорту, який розвивається в МСК «Дніпро» Черкаської міської ради. Регбійна команда у 2020 році виступає у чемпіонаті України серед команд першої ліги.