2 серпня, сонячний літній день розквітнув ювілеєм – розкішним 70-літтям життєвого шляху для дорогого й прекрасного чоловіка, дбайливого батька й дідуся, що власним життєвим прикладом стверджує родинні цінності, Петра Григоровича Душейка!

Сердечно вітаємо тебе від усієї нашої сім’ї і бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, успіху у всіх справах, сили і справжнього людського щастя. Щиросердно дякуємо тобі за справжню любов, розуміння, безліч життєвих уроків, порад, відвертих розмов. Зичимо, щоб іще довго твої думки були ясними, воля і руки твердими, серце міцним, а в щирій душі вирувало життя,

Усе найкраще, що життя приносить,
Хай дарує цей святковий день,
І щедра доля хай уділить досить
Здоров’я, щастя, радісних пісень!
Життя хай сонцем променіє,
А у душі цвіте розмай,
Здійсняться задуми і мрії,
І щастя ллється понад край!

З любов’ю, родина Душейків: дружина Анастасія Олексіївна, сини Андрій, Олексій, Григорій зі своїми сім’ями.

Колектив Медіагрупи “Нова молодь Черкащини” – “Дзвін” приєднується до привітань і бажає Петру Григоровичу міцного здоров’я і нових звершень. Ми знаємо його як успішного господарника та аграрія, мудрого політика та поборника українських цінностей, щедрого мецената, завдяки якому збережено та примножено спадщину непересічного українця – Івана Піддубного. Саме завдяки Петру Григоровичу та родині Душейків у Красенівці, що на Чорнобаївщині, ентузіастам вдалося виплекати унікальний музейний комплекс Піддубного та зберегти традицію щорічних спортивних змагань на честь легендарного Івана Сили. Ми знаємо, що Ви, Петре Григоровичу, маєте багато задумів та планів щодо розбудови і розвитку Вашої рідної Чорнобаївщини, Черкащини та всієї України, тому бажаємо, щоб вони успішно здійснювались, а до ваших думок і порад завжди дослухались і влада, і друзі, і родина.