Днями один зі стрілецьких батальйонів, який боронить суверенітет та незалежність нашої держави на сході країни, отримав квадроцикл та квадрокоптер, які Товариство закупило та передало воїнам за їх зверненням. Військовослужбовці вже активно користуються технікою та відзначають її важливість, зручність та необхідність при виконанні бойових завдань. Інформує пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго».

Так, боєць з позивним «Ядок» відзначає, що для успішного ведення бойових дій не менш важливою, окрім зброї, є і техніка.

– Кожна військова частина чи підрозділ повинна мати у своєму користуванні таку техніку. Невеликий розмір квадроцикла дозволяє легко приховати його від ворога, завдяки маневреності техніки ми легко долаємо болота та інші нерівні місцевості. Квадроцикл всепрохідний, має повний привід, блокування диференціалу, і достатньо потужний, щоб швидко і в необхідний момент максимально приховано доставити на позицію боєкомплекти, вивезти пораненого, або просто підвезти продовольство. Це універсальна техніка для степових ділянок,- наголосив боєць.

Тож військовослужбовці вдячні Товариству за такий необхідний транспортний засіб, а також за квадрокоптер нічного бачення.

– Квадрокоптер є для нас надійним прикриттям, чудовим координатором та вчасно попереджає про загрозу та небезпеку,- розповів військовослужбовець.

Загалом за весь час повномасштабного вторгнення Товариство закупило та передало за зверненнями військових частин 50 квадрокоптерів та 31 квадроцикл.

– Поки наші воїни надійно тримають оборону, ми спільно маємо забезпечувати їх усім необхідним для успішного виконання бойових задач. Тому Товариство сконцентровує свої зусилля, аби максимально закрити усі потреби, з якими до нас звертаються керівники військових частин та інших підрозділів. І надалі ми продовжимо тримати волонтерський фронт допоки не настане перемога,- підсумував голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.