Як результат ефективної співпраці з платниками, громадськими організаціями та взаємодії з органами місцевого самоврядування фіскальна служба Черкаської області забезпечила надходження до бюджетів всіх рівнів понад 9 млрд грн податків, зборів, платежів. За два місяці до кінця  року за надходженням платежів досягнуто рівня минулого.

За 10 місяців від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 8,95 млрд грн податків і зборів. Вказана сума на 1,6 млрд грн більше, ніж за десять місяців 2017 року.

Поставлені міськими та районними радами завдання  перевиконано, додатково надійшло 217 млн грн. У порівнянні з минулим роком надходження більші на 857 млн грн.

У кошик пенсійного фонду надійшло 3,6 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Темп до минулого року – 125 %, додаткові надходження становлять 730 млн грн.

У розрізі основних платежів за січень – жовтень 2018 року приріст до відповідного періоду минулого року забезпечено з податку на доходи фізичних осіб (+839 млн грн),  ПДВ з вироблених в Україні товарів (+221,6 млн грн), податку на прибуток підприємств (+150 млн грн), єдиного податку (+101,8 млн грн), військового збору (+51,6 млн грн), тощо.

За 11 місяців очікується збір до державного бюджету понад 4 млрд грн податків, до місцевих надійде майже 6 млрд грн. Надходження єдиного внеску також перевищать 4 млрд грн.

За інформацією Головного управління ДФС у Черкаській області