“Давно не бачив такої зневаги та ненависті до міського голови та депутатів міськради. Вони просто поховалися. Жодного депутата на зустрічі з містянами. А мер просто вимкнув телефон.” Саме так охарактеризував одну з останніх акцій протесту у Смілі лідер Народного Руху України, народний депутат України Віктор Кривенко.

На своїй сторінці в соцмережі голова Руху повідомляв: “Минулої п’ятниці 1000 містян прийшли разом шукати вихід. Настрій людей дуже рішучий.

“Ставив на голосування два питання:

 1. Щоб уповноважили звертатися до всіх голів партій та фракцій щодо кричущої ситуації у місті. Особливо до тих партій, чиї фракції бездіють у міськраді.
2. Розпочати процедуру відкликання всіх депутатів.

Віче одноголосно!!!  підтримало ці вимоги.

blank

Розпочати процедуру відкликання необхідно, бо ми маємо гіркий досвід, коли в парламенті влада блокує винесення на голосування позачергових виборів в Одесі. Постанова зареєстрована 26.04.2016 року та має 102 підписи. А на голосування не ставлять. А покривають Труханова і влада, і опозиція. Бо мери, які «зашкварені» та «на гачку» відпрацьовують усі замовлення. І тому вигідні.

Ну, а дика бездіяльність влади та спільне покривання корупціонерів вражає.

“Невже не можна було хоча б на садочки, школи та лікарні запустити. Інвесторів, щоб вони збудували локальні котельні на альтернативних видах палива. І тепло було б дешевше. Таких прикладів купа по країні. Бізнесмени б’ються за споживачів. Я є співавтором закону по енергосервісних контрактах, які теж вже діють в Україні,” – пише Віктор Кривенко.

Geplaatst door Viktor Kryvenko op Vrijdag 9 november 2018