Вулиця Автомобілістів у Черкасах з’єднує центральну частину міста із Південно-Західним мікрорайоном. Однак проїхати нею складно через поганий стан покриття, розповіла Суспільному черкащанка Тетяна Кононенко.

Жінка розповіла, що їй було б зручно користуватися цієї дорогою, однак нею не їде, бо може пошкодити машину.

“Було б дуже зручно добиратися до центру, не було б таких заторів”, – додала містянка.

Водій Микола Бомко вулицею Автомобілістів їздить постійно, бо живе неподалік. Розповів: у розбитому стані ця дорога останні 30 років.

Місцева жителька Ольга Тимошенко розповіла: дорога протяжністю один кілометр, невелика. Під час злив, коли підтоплює район “Літака”, нею їдуть і автівки, і маршрутки.

Жінка зазначила, що зверталася до місцевої влади з проханням капітально відремонтувати цей шлях. Цьогоріч у квітні вона зареєструвала петицію з відповідним змістом. За її словами, документ набрав необхідну кількість голосів і на сесії 15 червня депутати міськради петицію підтримали, але ремонт шляху досі не розпочали.

“Ми звернулися щодо можливості його виконання, але на цей час відповіді немає”, – додала містянка.

На ремонт дороги по вулиці Автомобілістів цього року розраховувати не варто, розповів Суспільному телефоном начальник управління вуличної інфраструктури Черкаської міськради Сергій Отрешко.

“На мою особисту думку, вулиця Автомобілістів не є такою критичною вулицею. Там немає житлових будинків, а лише офісні приміщення, підприємства, установи і організації”, – зазначив він.

За словами посадовця, попри те, що депутати петицію підтримали, та грошей на це у бюджеті немає.