Вихідними під час патрулювання на бульварі Шевченка, патрульні виявили автомобіль Mercedes, який знаходився в орієнтуванні. Про це інформують у пресслужбі патрульнї поліції.

Спілкуючись із керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що останній відмовився. Також інспектори встановили, що останній уже позбавлений права керування транспортними засобами строком на 10 років.

На водія автомобіля Mercedes інспектори склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) КУпАП.

Інший випадок стався вчора на вулиці Байди Вишневецького. Патрульні зупинили авто Renault Logan за порушення ПДР.

Спілкуючись із водієм, інспектори виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що останній відмовився.

На водія автівки Renault інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП.