Все більше компаній та держустанов доєднуються до інформаційної кампанії від Держпраці «Виходь на світло!». На Черкащині підтримала ініціативу обласна податкова служба.

Основні напрямки співпраці та подальшої спільної роботи у межах кампанії обговорили 14 липня під час робочої зустрічі заступника Голови Державної служби України з питань праці Алли Горбатюк, в.о. начальника Управління Держпраці у Черкаській області Юлії Чемич з в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Черкаській області Сергієм Гришком.

Як відзначила Алла Горбатюк, надзвичайно важливо донести до кожного працівника і роботодавця необхідність дотримання вимог трудового законодавства, офіційного оформлення трудових відносин.

Кампанія «Виходь на світло!» має на меті подолання незадекларованої праці в регіоні та подальшої співпраці відомств у рамках проведення кампанії. Вона також спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.