Секретар міської ради Юрій Тренкін запропонував збільшити витратну частину програми соціально-економічного розвитку міста Черкаси на 223 мільйони гривень. Про це повідомляє “Zmi.ck.ua”.

За його словами, сюди треба включити будівництво полігону для твердих відходів, реконструкцію вулиці Гагаріна, ремонт вулиці Сумгаїтська. Ці проекти пропонують включити в проект.

На що директор департаменту фінансової політики ЧМР Тетяна Харенко відповіла, що це нереальні доходи, тобто їх отримати не вийде, тому можуть виникнути проблеми у фінансуванні наступного року цих об’єктів.

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко дав доручення виконкому включити ці пропозиції  і довести керівникам департаменту та розпорядникам коштів.

“Я вважаю, що ми ретельно пропрацювали цей проект рішення. Були всі представники виконавчого комітету, депутатський корпус. У нас є багато пропозицій, великих об’єктів, ми хочемо в цьому році їх втілити. Ми максимально скоротили пропозицій й виокремили ті, які ми зможемо реалізувати й які працюватимуть на благо міста Черкаси”, – зауважив Сергій Тищенко.