На днях відбулася подія, яка розставила всі крапки над “і. Мер Бондаренко і його команда пікетували прокуратуру. Правоохоронці днями вручили Анатолію Васильовичу підозру за проведення сесії в Каневі, де він між своїми поділив 210 млн. бюджетних коштів. До того ж, сьогодні вручили меру ще одну підозру. Про це пише Володимир Гриценко у своєму блозі на сайті «ВІККА».

Кілька тез із акції, яка розгорнулася під обласною прокуратурою.

Перша. Бондаренко перетворює чисто юридичний аспект справи в політичний. “Батьківщина” це робила завжди.

Друге. “Батьківщина”, “Національний корпус”, “Свобода” – це одне і теж саме. Сьогодні вони разом пікетували прокуратуру. Тому, коли скажуть, що вони різні, не вірте. У них один центр прийняття рішень: Бондаренко – Мушієк.

Третє. Мовчить Юлія Тимошенко. На захист Бондаренка говорять депутати, які не входять в ТОП-керівництво “Батьківщини”. Це свідчить про одне: ЮВТ втратила інтерес до Бондаренка і до Черкаської області. Вона чудово розуміє, що Бондаренко “збитий льотчик” і “наслідив солідно”. Тому вішати на себе шлейф кримінальних справ Бондаренка вона не дуже хоче.

Четверте. Ймовірна (існує така версія), що Юлії Тимошенко напередодні виборів вигідно відректися від свого партійця в Черкасах. По суті “здати” його і отримати при цьому більший результат у Черкасах, ніж той, який вона могла отримати з Бондаренком.

Володимир Гриценко, депутат Черкаської міської ради, Партія вільних демократів