Дружини загиблих черкасців подякували міському голові Анатолію Бондаренку, міській раді та всій міській владі за підтримку та розуміння.

“Ми, дружини загиблих воїнів, з першого дня, відколи не стало наших чоловіків, відчуваємо підтримку міської ради. Наc, наших дітей. Ми, чесно кажучи, не зовсім зрозуміли логіку цих мітингів протесту, що вимагають гроші на ЗСУ від міської ради, бо якраз Черкаси допомагають дуже багато. Можливо, у інших містах і треба проводити такі мітинги, але не в нас. Черкаси – мають стати прикладом для інших, бо тут за два роки спрямували на підтримку обороноздатності більше мільярда гривень. І продовжують спрямовувати. Ми займаємося волонтерством, тому добре знаємо, хто і скільки допомагає ще й особисто, скільки допомагає міський голова і на своїй посаді і просто, як людина”, – звернулись до черкасців Лариса Сергєєва, Інна Гордій, Олена Ложешнікова, Олена Васіна та Олена Галва.

Відповідне відеозвернення жінки вирішили записати, коли послухали виступаючих на одному із протестних мітингів.

Нагадаємо, нині в Черкасах, як і в багатьох інших містах країни відбуваються акції протесту, де родини воїнів вимагають виділяти гроші на ЗСУ, а не на потреби громад. Утім, в організації цих акцій видно дивні перекоси та подвійні стандарти.