Черговий День народження відсвяткувало цими вихідними село Деньги Золотоніського району. Традиційно, у сільському клубі зібрались місцеві жителі, уродженці села та гості. Всі прибули з подарунками. А місцеві підприємці та фермери долучились до організації вшанувань пересічних деньгівчан.

Сільська рада вирішила, що на урочистостях треба обов’язково приділити належну увагу довгожителям, тож із ювілеєм в святковій атмосфері привітали тих, хто все своє життя віддав Деньгам. Це були 70-річні, 75-річні, 80-річні та 85-річні трударі.

Привітали із виходом на заслужену пенсію 60-річних Валерія Шарапова, Василя Кикотя, Тетяну Король, Олену Цвіткову та інших.

Також багато уваги приділили молоді.

Окремо вітали сім’ї з новонародженими дітками, адже саме ці маленькі деньгівчани будуть у майбутньому розвивати село, зберігати його багаті традиції: тож подаруночки на свій перший день народження отримала Дарія Плашенко.

Молоді сім’ї Сергій та Інна Кикоть та Сергій та Альона Мозгові також свій перший рік подружнього життя відзначили разом із односельцями, отримавши практичні подарунки для родини.

Подарунки і теплі слова привітань із вдячністю приймали подружжя, які в цьому році відзначили срібні весілля – 25 років шлюбу: Валерій і Валентина Дмитренко, Світлана й Анатолій Грушки, Іван та Лідія Олексієнко, Василь і Валентина Хвиль.

Особливу вдячність жителі села висловили АТОвцям, що зі зброєю в руках захищали на Сході країни наше мирне життя: цінними подарунками і щирими словами вони привітали Олександра Валового, Валерія Вишневського, Сергія Шкеліберду та Максима Плашенка.

Зі значним бюджетом до святкування Дня Деньгів долучилось молоде місцеве підприємство «Добробуд-2017», тож на ці кошти було проведено захопливу безпрограшну лотерею, де головними призами були мультиварки, чайники та фени, та ще купа різного корисного в господарстві дріб’язку.

За фінансової участі «Добробуду» було нагороджено значними грошовими преміями місцеву футбольну команду, гурт художньої самодіяльності, шахістів та районного депутата Раїсу Заїку, яка відстоює інтереси села у Золотоніській районній раді.

«А для нас головним подарунком були посмішки наших деньгівчан, які отримали насолоду від свята, він концерту, від подарунків і просто від щирих добрих слів», – поділилась емоціями від Дня Деньгів Тетяна Бойченко, директорка «Добробуду».