Зловмисника, який проник у чуже гаражне приміщення та викрав майно, затримали. Слідчі вже повідомили йому про підозру. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Інформують у пресслужбі нацполіції Черкащини.


До поліції Черкас 1 травня звернувся місцевий мешканець і повідомив, що його гараж пограбували. Зловмисник викрав металеві вироби з інструментами та зник з місця події на автомобілі ВАЗ-2101. Отримавши від заявника інформацію про авто, правоохоронці розпочали її пошуки. Завдяки камерам відеонагляду, встановленим у рамках програми «Безпечна Черкащина», вдалося простежити маршрут руху зниклого транспортного засобу.

Невдовзі автомобіль поліцейські знайшли на одній із вулиць Черкас. Слідчо-оперативна група, спецпризначенці ГУНП в Черкаській області, спільно з працівниками патрульної поліції, затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Черкаської прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту в нічний час.

Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста Черкаси.