Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, а саме умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я. Повідомляють у прес-службі місцевої прокуратури.

В ході досудового розслідування встановлено, що житель одного із сіл Золотоніського району, на ґрунті особистих неприязних відносин вчинив конфлікт з потерпілим в ході якого умисно, протиправно, усвідомлюючи небезпечний та злочинний характер своїх дій і бажаючи настання їх наслідків, умисно кулаком лівої руки наніс два удари в область правої нижньої частини обличчя та ,  кулаком правої руки наніс два удари в область лівого ока заподіявши останньому тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи справа, набряку м’яких тканин, синця нижньої щелепи праворуч, набряку м’яких тканин, садна, синця обличчя.

Обвинувальний акт направлено до Золотоніського міськрайонного суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.