У лютому 2018 року з ініціативи фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» у  Шполянській міській  раді була прийнята Програма забезпечення учасників ООС та членів їх сімей житлом у Шполянській міській ОТГ на 2018 – 2020 роки, співучасником якої є Черкаське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів  районного бюджету (50 відсотків), інших місцевих бюджетів (40 відсотків) та з обласного бюджету (10 відсотків)  на умовах співфінансування.  Тож у рамках цієї програми із бюджету міської громади на придбання житла учаснику ООС  Сергію Богданову у 2018 році було виділено 218  тис. 975 грн.  Нещодавно голова Шполянської ОТГ, представник  ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Сергій Кравченко привітав Сергія Богданова із отриманням документів на квартиру.

 Вітати з  отриманням  власного житла людину, яка захищала Україну, наш спокій, наші сім’ї і дітей  –  це одна із найприємніших нагод. Хочеться, щоб у новинах про військовослужбовців були саме такі приємні моменти. Сподіваємось що скоро так і буде! Ми завдячуємо життям  нашим захисникам України! – сказав  голова об’єднаної громади.