В одному із сіл Тальнівського району під час застілля, чоловік завдав товаришу удару сокирою по голові. Потерпілого з травмою голови доставлено до лікарні. Зловмисника правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження.

До Тальнівського відділення поліції зателефонувала жителька одного із сіл району та повідомила, що за місцем її проживання знайомий чоловік завдав тілесних ушкоджень сокирою по голові її родичу. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. За вказаною адресою, потерпілому вже надавалась медична допомога працівниками швидкої, після чого його негайно було доставлено до лікарні. На місці події перебував чоловік, який вчинив кримінальне правопорушення, його працівники поліції затримали та доставили до поліції. Зловмисник розповів, що до потерпілого прийшов у гості, де вони розпивали оковиту. Під час застілля у них виникла сварка, після чого він схопив сокиру та завдав удару товаришу по голові.

На даний час чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на умисне  вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу.

Повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.