Викрили діяльність фігуранта  слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області, правоохоронці Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України спільно з працівниками СБУ за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури. Інформують у пресслужбі нацполіції Черкащини.

Як встановили правоохоронці, черкащанин займався незаконним виготовленням, зберіганням, збутом наркотичних засобів та психотропних речовин серед місцевих жителів.

В ході санкціонованого обшуку, під процесуальним керівництвом прокуратури міста Черкаси, правоохоронці вилучили: ємкості наповнені подрібненою, висушеною речовиною рослинного походження, зеленого кольору, схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб – каннабіс, металевий предмет для подрібнення рослин, мобільний телефон з сім – картою та грошові кошти. Вилучені речові докази направленні на експертні дослідження.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.