Автопригода сталася біля Умані на автодорозі «Київ-Одеса». Пішохід від травм загинув на місці. Водія Lexus, який залишив місце ДТП затримали за місцем проживання. Слідчі розслідують кримінальне провадження. Інформують у нацполіції Черкащини.

19 грудня близько 18:00 години до Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на 204 кілометрі автодороги «Київ-Одеса» водій здійснив наїзд на пішохода та зник з місця пригоди. 54-річний житель села Городецьке загинув на місці.

Оперативники провели ряд розшукових заходів та встановили керманича причетного до скоєного злочину. Ним виявився 49-річний житель Уманського району. Порушника виявили за місцем проживання. Автомобіль Lexus з механічними пошкодженнями поліцейські вилучили.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство триває.