Залишилося 3 дні, коли жителі Канева можуть віддати свої голоси за вподобані проєкти, які цьогоріч представлені на конкурсі місцевих ініціатив «Громадський бюджет».

Нагадаємо, у Громадському бюджеті – 2020 беруть участь  8 проєктів: «Придбання портативного світлодіодного екрану для громади Канівської ОТГ», «Кінезотерапія – активна реабілітація канівців», «Дерев’яні будиночки для безпритульних тварин», «Сортувальний екопростір «Сортуй відповідально» та мікропроєкти:  «Човни та катамарани», «Розвиваюче дозвілля. Вуличні шахи», «Встановлення лавок на горах Гончариха і Лиса», «Реклама Канева як туристичного міста».

Голосування триває з 11 по 25 листопада ц.р.

  • Проголосувати можна в режимі «онлайн» безпосередньо на платформі https://budget.e-dem.ua/ – інструкція з голосування за посиланням https://youtu.be/BoOEGgfklMM
  • через термінал Приватбанку: для того, щоб проголосувати через термінал, потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки), у списку сервісів знайти «Голосування за проекти міст», обрати бажаний проект і натиснути «Проголосувати».

Через ЧАТ БОТ:

  • в Вайбері – потрібно перейти за посиланням: https://www.viber.com/voteforcitybot. За його допомогою можна голосувати за проєкти, а також ділитися проєктами.
  • в Телеграмі – увійти за посиланням: https://t.me/VoteForCityBot або увійти в телеграм і зверху в рядку пошуку ввести @VoteForCityBot