У зв’язку з виконанням робіт по влаштуванню верхнього шару асфальтобетонного покриття на ділянці реконструкції автомобільної дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь ділянка км 109+200 – км 120+800 у період з 9 листопада по 10 листопада включно буде повністю перекрита, а рух всього транспорту буде організовано через місто Золотоноша. Враховуючи це управління ЖКГ Золотоніської міської ради вводить окрему схему руху територією міста для транзитного транспорту.

ВАНТАЖНОМУ транспорту рух організований за наступним маршрутом: вулицями Визволення-Шевченка- Благовіщенська-Богунського-23 Вересня-Новоселівська-Максимовича-Канівська-Заводська-Шевченка (у напрямку на м. Київ) та у зворотньому напрямку на м. Черкаси.

Іншому транспорту дозволений рух вулицею Шевченка.

З метою оперативного реагування на можливі ускладнення руху на окремих ділянках, управління ЖКГ здійснюватиме постійний моніторинг стану проїзду вулицями та за необхідності спільно із поліцією організовуватиме транспортний рух.

Враховуючи це закликаємо місцевих водіїв не залишати свої транспорті засоби на узбіччях доріг по яким організовано об’їзд. А у разі виникнення транспортних заторів чи повної зупинки транспорту негайно повідомляти за телефонами міської ради 2-39-45 та 2-38-42