Щоб максимально якісно і оперативно надавати допомогу, волонтерський центр «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» переформатовує свою роботу.
З 1 червня на другому поверсі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» запрацює пункт допомоги вагітним та родинам з дітьми. Його відкриття відбудеться завтра 1 червня, о 12.00.

Формат роботи передбачає взяття на облік вагітних жінок (термін вагітності від 7 місяців) та дітей до двох років.

Після заповнення анкети та надання підтверджуючих документів ( свідоцтва про народження дітей) особа матимете право на разову щомісячну гуманітарну допомогу від волонтерського пункту. Ті родини, які мають дітей старшого віку, також можуть отримати разову допомогу в нашому центрі за умови наявності необхідних документів.

– Ключова мета нового проєкту – забезпечити малечу памперсами та дитячим харчуванням. На початку реалізації проєкту ми готові взяти 50 дітей на щомісячне забезпечення гуманітарною допомогою. Дякую всім нашим партнерам, Товариству Червоного Хреста і небайдужим черкащанам, завдяки кому ми можемо реалізувати даний проєкт. Також ми продовжуємо забезпечувати потреби наших захисників і працюємо в форматі співпраці за запитами від лікарень, благодійних, волонтерських організацій та інших. Слава Україні!, – підкреслили в «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Графік роботи у будні дні з 15.00 до 17.00
Субота і неділя – вихідні.