Улюбленець всіх жінок і найкрасивіший чоловік України, за версією журналу «Viva», Олег Винник зібрав у Черкасах сотні прихильників, аби заспівати свої найкращі хіти. Так учора, 23 червня, зірковий черкащанин презентував свою нову концертну програму «Роксолана-2019», яка присвячена всім українським жінкам. Пише «Вичерпно».

– Колись я жив у гуртожитку біля черкаського стадіону. До мене завжди приходили друзі, щоб подивитися футбол. Тоді у гуртожитку разом із футболістами жили і співаки, і музиканти. Дорогі Черкаси, мої земляки, завжди виступаю перед вами з хвилюванням і великою любов’ю, — зауважив Олег Винник на своїй сторінці в «Instagram».
Варто зауважити, що у ході гастрольного туру до колекції хітів з жіночими іменами додалася ще одна весела, рок-н-рольна, але з важливим меседжем пісня «Роксолана».

– Ідею цієї композиції я виношував в голові близько двох років. Нарешті вона народилася. Жартівлива, грайлива, з чисто української філософією, — зауважив Олег Винник.
Не встиг концерт закінчитися, а черкащани почали ділитися своїми враженнями від емоційного та запального виступу земляка.

– На концерті були, алкоголь не пили, більше співали, менше танцювали, дитину не загубила і нарешті добралася до Винника заселфитись. Враження чудові, але не такі як в Червоному Куті, бо там на «халяву» зібралося понад 30 000 осіб, а тут платно лише 8000. А ще, у нього мила і привітна дружина Таюне (якщо чесно, її пісні на слова я краще знаю), — підкреслила черкащанка Зоя Вовк.

blank blank blank