Центральноукраїнська мережа магазинів «Файно Маркет» передала 50 дронів-камікадзе для одного з підрозділів центру Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

В грудні 2023 року компанія ініціювала старт благодійного проєкту — презентувала власне видання про волонтерів «Файні та Незалежні». У авторській книзі зібрані історії сміливих українців, що наближають Перемогу. Усі кошти від продажу перераховувалися для виготовлення безпілотників.

blank

«Першу партію дронів-камікадзе ми передали ще до Нового року, потім поступово накопичували кошти з продажу, докладали кошти компанії, замовляли виготовлення партії. Іноді довше чекали, бо не завжди були необхідні комплектуючі. Та отримавши — чимшвидше передавали для відправки у гарячі точки. Спільними зусиллями та стараннями покупців, команди та волонтерів нарешті можемо сказати, що остання партія передана — усі 50 безпілотників вже виконують бойові завдання», — розповідають у мережі магазинів.

blank

У компанії “Файно Маркет” зазначають, що дрони та автівки наразі чи не найнеобхідніша річ, адже саме їх просять найбільше під час запиту потреб. За перший квартал 2024 року мережа придбала та передала три позашляховика для ЗСУ та відремонтувала дві автівки, що переміщаються у фронтових зонах.

“Для нас важливо робити вклад у нашу спільну Перемогу, ми впевнені, що тільки спільними зусиллями ми здатні здійснити таку бажану мрію мільйонів українців. Отримуємо багато подяк від волонтерів та військових — на стінах нашого офісу майорять прапори різних підрозділів та бригад ЗСУ та чимало грамот. Ми відчуваємо важливість того, що робимо й захист від наших хлопців. Наразі наша команда продовжує роботу над втіленням наступних ініціатив задля забезпечення захисників необхідним обладнанням”, — прокоментували представники Файно Маркет.

Нагадаємо, мережа магазинів “Файно Маркет” налічує 180 торгових точок у Кіровоградський, Черкаський та Одеській областях. Це соціально-відповідальний бізнес, що втілює благодійні проєкти з допомоги ЗСУ, дітям, що боряться з тяжкими хворобами та волонтерським організаціям, що опікуються безпритульними тваринами на територіях, де представлені магазини.