19 вересня через конфлікт, що стався між двома фермерськими господарствами за збір кукурудзи, село Калинівка прославилося на всю Черкащину. Як з’ясувалося згодом, сторонами у протистоянні стали ТОВ «Черкаси Дніпро-Агро» та ФГ «Наумець», яке заявило про свої права на урожай кукурудзи, що була засіяна на понад 100 га землі.

Адвокат «Черкаси Дніпро-Агро» Михайло Яковишин відзначив, що це поле в оренді ТОВ «Черкаси Дніпро-Агро» знаходиться з 2008 року, з 2018 року відбулося перепідписання договору з пайовиками, в якому були зафіксовані покращення пайових умов. Протягом цього періоду саме «Черкаси Дніпро-Агро» сплачувало пайовикам кошти згідно угоди з ними. Тож і урожай вони збирали, за його словами, цілком законно.

Засновник підприємства ТОВ «Черкаси Дніпро-Агро» Павло Голуб сьогодні заявив, що вважає дії конкурентів ні чим більше, як  провокаціє  і пов’язує це з намірами власника  ФГ «Наумець» балотуватися до Городищенської ОТГ.

 — Сьогодні отримав інформацію про те, що ТВК зареєструвала Наумця кандидатом у депутати від політичної партії «Самопоміч». Я розумію, провокація з їхнього боку, що сталася 19 вересня, – це був неофіційний старт передвибочої кампанії. По-перше, для них було можливістю заявити про себе, а, по-друге, спробою «збити» рейтинг місцевого осередку «Європейської Солідарності», який я представляю. Хочу сказати, що вибори, зазвичай, річ брудна, але здоровий глузд і порядність ніхто не скасовував. Якщо пан Наумець гадає, що зброєю та перешкоджанням збору урожаю, він покращив свої рейтингові позиції, він помиляється, — коменту пан Голуб.
Павло Голуб ініціюватиме підписання Меморандуму про чесні вибори між всіма політичними партіями, що зареєстровані до Городищенської ОТГ:

⁃ Чесна конкуренція — це, перш за все, повага до виборця. Тож, якщо учасники виборчого процесу не тільки декларують, а й сповідують цінності чесних та прозорих виборів, запрошую до співпраці!