Новий голова Черкаської облдержадміністрації Ігор Шевченко свого часу змінив прізвище. Фото-підтвердження опублікувало черкаське видання “18000”.

Видання стверджує, що про це повідомили кілька джерел із черкаського політикуму, не пов’язаних між собою.

Нагадаємо, “Дзвін.media” вже писав про те, що раніше новоспечений очільник області носив прізвище Кикоть, однак згодом змінив його на прізвище матері – Шевченко. Казали, він зробив це нібито через проблеми із законом, оскільки начебто займався контрабандою. Дехто стверджує, що пан Кикоть у минулому нібито мав судимості, і останні роки мешкав в Італії. Утім, офіційного підтвердження цієї інформації на разі немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від новообраних “слуг” черкащани чекають чуда. І “чудо” буде!

Між тим, офіційно про Ігоря Шевченка можна повідомити небагато – це 46-річний бізнесмен, закінчив Одеську юридичну академію за спеціальністю “правознавство”. Займався бізнесом та багато років працював у сфері вантажних перевезень.

Його бізнес-інтереси не обмежувались Черкащиною чи всією Україною. До останнього часу, судячи з його декларації, він має активи у Росії та Італії.

За інформацією у ЗМІ, у 2017 році Шевченко-Кикоть придбав у Росії квартиру. Тоді ж він став співвласником нежитлового приміщення і земельної ділянки в РФ.

Ними він володіє спільно із російськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим. Обоє бізнесменів ведуть діяльність у П’ятигорську, Ставропольського краю Росії. Андрій Лунєв, за інформацією з відкритих джерел, займається управлінням житловими та нежитловими приміщеннями, а також готелями. Михайло Арзіманов керує орендованим майном, а також значиться як індивідуальний підприємець з виробництва хутряних виробів.

В італійському місті Реміні пан Шевченко має компанію Hermes – Shevchenko Igor, яка займається міжнародними перевезеннями.

Його падчерка також живе в Італії, де вже здобула середню освіту та навчається зараз в університеті Болоньї.

Пан Шевченко з родиною:

blank

blank

Нагадаємо, учора президент Володимир Зеленський представив активу області новопризначеного голову ОДА Ігоря Шевченка. А той у свою чергу пообіцяв прокоментувати журналістам зміну прізвища та нерухомість в Росії “пізніше”.

Цікаво також, що Зеленський не сказав, хто ж власне порекомендував йому названу кандидатуру, адже в Черкасах і області Шевченка знає обмежене коло осіб.