У Черкасах оприлюднено офіційні результати другого туру виборів міського голови, в яких переміг чинний мер Анатолій Бондаренко, повідомляє «Опора».

 

22 листопада в Черкасах відбулось повторне голосування з виборів міського голови (т. зв. другий тур) в якому містяни обирали між кандидатурою чинного очільника міста Анатолія Бондаренка (партія «За майбутнє») та IT-підприємця Віктора Євпака (партія «Голос»).

За інформацією від спостерігачів Громадянської мережі «Опора», надвечір 24 листопада Черкаська міська ТВК оголосила результати голосування у другому турі. У ньому взяли участь 55353 виборці, 849 бюлетенів визнано недійсними. За чинного міського голову проголосували 30073 виборці (54,33%), за його опонента – 24331 (44,14%).

Нагадаємо, у першому турі взяли участь 64312 виборці (1260 бюлетенів визнано недійсними). За Анатолія Бондаренка тоді проголосували 24179 виборці (37,6%) за Віктора Євпака – 12 311 (19,14%).

«Друзі, тепер уже офіційно маємо результати мерських перегонів у Черкасах, – прокоментував оприлюднення результатів виборів Анатолій Бондаренко. – За даними територіальної виборчої комісії, свої голоси за мене віддали 54,33% виборців. Щиро дякую кожному за вашу підтримку в другому турі та за оцінку результатів моєї роботи для міста під час попередньої каденції… Зараз перед нами нові виклики та амбітні плани, усі їх об’єднує прагнення зробити Черкаси комфортнішим та найкращим містом в Україні. І саме ваша підтримка надає сил, надихає та спонукає до нових перемог».

blank