Сьогодні у Сосновому бору «Дирекція парків» організувала для відвідувачів безкоштовну козацьку кашу. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

За словами директора КП Геннадія Шевченка, захід планувався ще минулого тижня, на завершення свята Колодія, однак через нестабільну безпекову ситуацію його провели лише зараз.

«Люди в парку є, тому вирішили зварити кашу, щоб вони зігрілися. І від страви, і від гостинності. Та ще хотіли запросити всіх, щоб відвідували парки. У такі складні часи дуже важливо підтримувати людей, створювати атмосферу затишку і комфорту для черкасців, і особливо для переселенців та їхніх діток. Зараз посилено працюємо над тим, щоб навести перед початком сезону порядок, власними силами підремонтувати матеріальну базу. Хотіли б зробити такий захід постійно діючим на вихідних, але це залежатиме від багатьох чинників», – зазначив Шевченко.

У парку дійсно багато черкасців та переселенців. Наприклад, харків‘янин Володимир каже, що Черкаси – чудове місто. А його дружина не може стримати сліз, згадуючи про своє.

«Ми не дуже часто ходимо в парки, десь раз в тиждень, але така ініціатива хороша, якщо є можливість, то варіть кашу, радуйте», – каже чоловік.

blank

Пані Катерина та пані Валентина із громадської організації «Жіночої козацької сотні», що зварили сьогодні гостинець для містян, наголошують, що каша має секретний інгредієнт, тож такої вдома ніхто не зварить.

«Тому запрошуємо і припрошуємо», – кажуть жінки.

І справді, хоч через повітряну тривогу захід і довелося перервати, однак страва до того часу встигла майже закінчитись.