Голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко пояснив, звідки в нього взялася нерухомість в Росії.

“Бізнесу в Росії не мав і не маю. У мене є молодша сестра, вона була обдужена в Росії, однак її чоловік трагічно загинув. Дитину – синочка – з двох років виховував я. Із родиною загиблого залишилися дуже щирі сімейні відносини. І ця квартира придбана спільними коштами для Георгія. Ця дитина росла у Черкасах, до речі. Отримував нагороди за роботи, написані в рамках Малої академії наук. Далі навчався в Канаді, почав працювати там та в США, але відмовляється залишатися, хоче переїжджати до Києва”, – розповів Ігор Шевченко.

Нагадаємо, у інтерв’ю виданню “18000” голова ОДА пообіцяв переоформити цю нерухомість, “аби щодо цього не було якихось інсинуацій”.

Він також ухильно пояснив, чому змінив прізвище із Кикоть на Шевченко.

“Це було в 2004 році. Це виключно інтимно-сімейна ситуація. Був невеличкий конфлікт, пов’язаний з тим, що від мене, скажімо так, очікували більше, ніж я міг реалізувати… Родина в нас військова… Не хотів би багато про це розповідати. Але про те, що прізвище було змінене через якусь невиїзну ситуацію, то це неправда. За все моє життя не було не то що справи якоїсь, а приводу в поліцію чи міліцію. Ніяких причин, пов’язаних з порушенням закону, це не стосується. Це виключно сімейне питання”, – зазначив Шевченко.