Сільськогосподарський ринок, що працює у Золотоноші на вулиці Благовіщенська, другого серпня знову прийматиме відвідувачів. Повідомляє Золото.сіті. Міські посадовці ухвалили рішення про відновлення його повноцінної роботи, зважаючи на численні прохання та звернення золотоніської громади. Встановлено заборону лише на торгівлю м’ясною та молочною продукцією.

Як пояснив директор КП «Золотоніський міський ринок» Тарас Супрун, бажаючі реалізувати сільськогосподарську продукцію, живність та промислові товари відтепер матимуть таку нагоду.

– Однак продаж м’ясної та молочної продукції залишається під забороною, – уточнив Тарас Володимирович. – Ми не можемо організувати безпечну реалізацію товарів цієї продовольчої групи, оскільки на ринку відсутня лабораторія. Продавці не мають холодильників для зберігання м’яса, сала, молока, сметани, що повинні зберігатися з дотриманням санітарних вимог. Названі продукти мають властивість швидко псуватися на відкритому повітрі, що є прямою загрозою для здоров’я покупців.

За його словами, адміністрація ринку змушена піти назустріч міським владцям. Відновити раніше роботу ринку, що займає значну територію, було неможливим через ігнорування немісцевими продавцями карантинними обмеженнями. Зокрема, маскового режиму.