Учора, 14 жовтня, водій автомобіля Renault в центрі міста по вулиці Шевченка  скоїв наїзд на бабусю з дитиною, коли вони переходили дорогу на пішохідному переході. Під час аварії кермувальник авто говорив по телефону і не побачив перехожих.

Про це у коментарі Zmi.ck.ua повідомила мама дитини, яка втрапила у дорожню пригоду, Валентина Гузь.

Нагадаємо, ДТП трапилась учора близько п’ятої години вечора. Бабуся з дитиною переходили на зелене світло світлофора пішохідний перехід  навпроти БК «Дружба народів». Кермувальник не побачив пішоходів і здійснив наїзд.

“Моя мама (бабуся, яка втрапила у ДТП, – ред.) мені вчора говорила, що бачила, як кермувальник говорив по телефону, коли їхав. Мама стала йому махати рукою, коли зрозуміла що він не пригальмовує. В результаті вона відштовхнула візочок з дитиною в бік, дитина впала лицем на асфальт. А маму від удару автомобілем відштовхнуло в бік»,-розповіла Валентина Гузь.

Про скоєння ДТП повідомляють і в Управлінні патрульної поліції.

“Учора було скоєно наїзд водієм автомобіля Renault на жінку з дитиною,як з’ясувалось, бабусю з онуком. Постраждалих жінку та дитину було госпіталізовано до лікарень. Жінку до Третьої міської лікарні, а дитину до дитячої обласної лікарні. На місце події прибув патрульний екіпаж, вони склали протокол за ст. 124 КУпАП, викликали слідчого у справах з ДТП з постраждалими”,- розповіла речниця патрульної поліції Зоя Вовк.

Нині ж, за словами мами потерпілої дитини, малюк почувається нормально, у бабусі – численні садна, забій грудної клітки, черевної порожнини. Зі слів потерпілої, поки що слідчий ГУНП у Черкаській області не відбирав у неї показів для матеріалів справи.

https://www.facebook.com/100002142047060/videos/2470645456350165/