ПАТ «Черкасиобленерго» запровадило внутрішнє службове розслідування щодо інженера «Уманських енергетичних мереж», проти якого слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Черкаській області розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом зловживання посадовими обов’язками.

Як стало відомо, згідно ухвали СУ ГУНП, інженеру консультаційного центру ВСП «Уманські енергетичні мережі» повідомлено про підозру в отриманні неправомірної вигоди за надання дозволу з підключення електропостачання до об’єкту. У інженера було проведено обшук в службовому кабінеті.

В.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадим Яненко коментуючи дану справу повідомив: «ПАТ Черкасиобленерго є відкритим для співпраці з правоохоронними органами та сприятиме слідству для забезпечення об’єктивного з’ясування всіх обставин цієї справи. Нині за фактом відкриття кримінального провадження, компанія ПАТ «Черкасиобленерго» проводить внутрішнє службове розслідування».

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» звертається до засобів масової інформації не поширювати неперевірену інформацію щодо даної справи.

Наразі не відповідає дійсності інформація про висунуті звинувачення до заступника директора відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» у скоєнні злочинних дій.

ПАТ «Черкасиобленерго» ще раз наголошує, що провадить свою діяльність виключно у правовому полі та максимально сприяє споживачам у наданні необхідних послуг. Увесь керівний склад відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» наразі продовжує виконувати свої посадові обов’язки та допомагає слідству.