Перший заступник міського голови Сергій Тищенко pазом з директоркою департаменту економіки та розвитку ЧМР Іриною Удод та в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Андрієм Наумчуком взяли участь у заході „Джерело Енергії“. Інформує пресслужбі Черкаської міської ради.

Він відбувся за участі заступника Міністра економіки України Андрія Телюпи. Під час заходу обговорювалися державні програми, які передбачають пільгове кредитування для утеплення будівель, встановлення когенераційних установок та придбання генераторів. Це можливість для бізнесу, ОСББ та житлових кооперативів зробити крок до енергонезалежності та знизити витрати на опалення.

“Ми розуміємо, наскільки важливо рухатися в напрямку енергоефективності. Ці програми надають можливість для бізнесу, громад та ОСББ модернізувати свої будівлі та знизити витрати на енергоносії”, – зазначив Сергій Тищенко.

Учасники заходу мали змогу детально ознайомитися з умовами кредитування, перевагами енергоефективних рішень та отримати відповіді на всі запитання.