Наразі йдеться про відділення екстреної медичної допомоги. Фактично в ньому вже завершили другу чергу реконструкції. Старі гнітючі коридори з кабінетами – тепер світлі та просторі. Про це повідомив на Фейсбуці очільник Черкас Анатолій Бондаренко, який відвідав лікарню де поспілкувався з лікарями та перевірив хід ремонтних робіт.


За словами мера Черкас, відділення облаштували за принципом «мінімум незручностей та максимум комфорту», бо в ньому важлива кожна хвилинка. Тут сконцентровані діагностичні й лікувальні екстрені служби. Є кілька палат для госпіталізації пацієнтів, оглядових кімнат, ургентна лабораторія, протишокова, операційна для термінових втручань, травматологічний пункт, ізоляційно-діагностичний бокс. Ще раніше для потреб відділення було придбано новий рентген-апарат, комп’ютерний томограф, ангіограф.

“Звичайно, нам ще є куди рухатися та над чим працювати. Мав зустріч із очільником закладу (Черкаська Міська Лікарня Швидкої Медичної Допомоги) Олександром Федоруком. На ній ми чесно й відкрито поговорили про те, які є проблеми, про обладнання, якого наразі ще не вистачає, та в цілому про майбутні плани на розвиток лікарні.

Я точно знаю, що в Черкасах працюють талановиті та справді компетентні медичні фахівці. Наше завдання зараз, із одного боку, – покращувати умови для їхньої роботи, а із іншого – підвищувати якість послуг у комунальних медичних закладах для пацієнтів. Вірю, що спільними силами нам це вдасться. Додам, що реконструкція із добудовою відбувалася коштом державного (в рамках президентської програми «Велике будівництво») та міського бюджетів.” – зазначив Анатолій Васильович.

blank

blank

blank

blank