Першого червня в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей. Привітання зі святом на своїй сторінці у фейсбуці опублікував міський голова Анатолій Бондаренко.

“Діти – це наше натхнення, наше найбільше щастя та продовження кожного з нас. Все, що ми робимо в нашому житті, хто б і де не був, – це все для наших дітей. Заради їхніх щирих посмішок, радісних очей, їхньої дитячої безпосередності, аби вони без перешкод могли пізнавати цей світ, розкривати свій потенціал та зрештою стати успішними дорослими.

Задля наших дітей і їх майбутнього зараз, і в ці хвилини, продовжують міцно тримати оборону й відвойовувати мир наші незламні військові чоловіки і жінки.

Водночас, кожен із нас, батьків, має захистити наших дітей від власного ж невдоволення, від порівнянь, від поганого настрою та стереотипів. Ми завжди маємо бути поруч і приймати їх різними.

Після 24 лютого українські діти швидко подорослішали, змінилися їхні мрії. Через війну є дітки, які залишилися без своїх батьків… Тепер нам усім важливо бути єдиною та сильною великою родиною: ми повинні ділитися частинкою своєї любові, тепла й турботи з ними. Наскільки це можливо. З Міжнародним днем захисту дітей, друзі. Ми обов’язково переможемо. Бо нам є, заради кого боротися”, – зазначає Анатолій Васильович.