На мотофестивалі “Тарасова гора”, що триває під Черкасами, одружилося дві пари байкерів з Києва. Такі весілля відбуваються щорічно у межах фестивалю. Про це повідомиляє Суспільне.

Першими побралися Роман та Юлія.

За словами Романа, ідея одружитись на мотофестивалі виникла давно. Та й свою майбутню дружину зустрів на фестивалі. Розповів, що зрозумів, що Юля та сама дівчина, з якою вступить у шлюб, коли запросив її у подорож Україною. Тоді на запрошення Юля відповіла: “Тільки на мотоциклі”.

blank

Юля до весілля почала готуватись всього за кілька днів. Атмосфера на фестивалі їй до вподоби, тому рада, що весілля гуляють саме тут. Підтримати молодят до Черкас також приїхали їхні друзі.

blank

Ще одна пара з Києва — Іван та Марина Зозулі.

Іван розповів, що в “моторусі” він більше десяти років. На фестиваль до Черкас приїжджає п’ятий рік поспіль. Коли настав час подумати про шлюб, вирішив, що весілля має бути веселим.

blank

А оскільки наречена теж їздила на фестиваль, тому пара вирішила відсвяткувати його тут: “Хотіли його зробити так, як ні в кого із наших знайомих не буде. Щоб запам’яталось на все життя”,— зауважив Іван.

Марина Зозуля ледь не запізнилась на власне весілля: через макіяж. Підтримати їх приїхали друзі молодят по фестивалю, а також всі родичі, які тут вперше.

Максим Буркун також приїхав на святкування. Розповів, що своє весілля також хоче справити на мотофесті, оскільки це дуже незвично.

blank
Підтримує вибір такого весілля і подруга наречених Юлія: “Це дуже круто справляти саме тут. І якщо бажання одружитись на байкерському фестивалі від серця — то чому б і ні”.

Жінка розповіла, що раніше на байкерських весіллях не була. Однак атмосфера їй настільки сподобалась, що на свою річницю весілля теж хотіла б організувати подібну церемонію.

blank