Близько 400 працівників ПАТ “Черкасиобленерго” зараз пікетують Кабмін, повідомляє прес-служба енергопідприємства.

Робітники вимагають владу втрутитись у кризову ситуацію, яка виникла у зв’язку з позицією Фонду державного майна України, що не погоджується з мировими угодами між “Черкасиобленерго” та ПАТ “Азот”, тиснучи на суддів Київського апеляційного господарського суду.

А це в свій час призведе до фактично повної фінансової кризи на підприємстві, яке тільки нещодавно змогло вийти з минулорічного колапсу, виплати всю заборгованість по заробітній платі, почати повертати працівників, що позвільнялися.

blank

До представників обленерго вийшов секретар департаменту інформації Кабміну Михайло Шевченко, що пообіцяв передати вимоги черкащан до керівництва Кабінету Міністрів. Виходом з ситуації, коли державний ФДМУ фактично доводить до кризи державне “Черкасиоблнерго”, Шевченко бачить проведення спільного засідання в Кабміні за участю всіх сторін: ПАТ “Черкасиобленерго”, ФДМУ та ПАТ “Азот”.

Мітингувальники обіцяють припинити пікет тільки за умови, що в Кабінеті Міністрів визначаться з конкретною датою і часом такої наради, а не простою обіцянкою.

blank

Люди пишуть звернення до міністрів, аби ті втрутились в критичну ситуацію