Сьогодні офіційно мер Черкас Анатолій Бондаренко передав повноваження голови Черкаської обласної організації ВО “Батьківщина” депутату Черкаської міської ради Юрію Тренкіну, якого політбюро партії призначило виконуючим обов’язки. З цієї нагоди в урочистій атмосфері зібрались керівники та актив районних та міських організацій з усієї області та приїхали гості зі столиці – народні депутати Костянтин Бондарєв та Віктор Олійник.

“Скільки я пам’ятаю, всі якісь бурхливі події в країні супроводжувались реакцією саме на Черкащині. Анатолій Васильович дійсно віддав багато часу роботі голови Черкаської обласної організації “Батьківщини”. Але ми вступили у виборчу компанію до місцевих органів влади. Ситуація політична дуже складна, рейтинг “Слуги народу” і особисто Президента Зеленського падає, і вони будуть задіювати всі методи задля його “натягування”, олігархія при владі, і народ знову годують безвідповідальною брехнею. Після карантину ми виходимо із економічною кризою. І від виборів до органів місцевого самоврядування буде багато що залежати. Тож ми повинні зробити все, щоб продемонструвати суспільству, що “Батьківщина” може дати відповіді на гострі економічні виклики. Зараз Анатолій Васильович прийняв рішення зосередитись на роботі на посаді міського голови, і я повністю підтримую його в прагненні працювати натхненно, виграти цю виборчу компанію і зосередитись зараз саме на цьому. Треба вигравати мерську компанію в першому турі. І тому треба об’єднати суспільство”, – виступив Костянтин Бондарєв.

А щоб Анатолій Васильович пам’ятав, що “Батьківщина”, – це його надійна опора, Бондарєв подарував йому ювілейний годинник, який партія випустила до свого 20-річчя.

blank

“Нас пов’язує довгий шлях і довгі роки плідної співпраці. Робота на посаді міського голови Черкас не дає мені можливості повноцінно займатись обласною партійною організацією, особливо під час виборів. І під час попередньої президентської і парламентської виборчої компанії ми вже приймали рішення, що виборчий штаб очолював Юрій Тренкін. Перед міським головою зараз багато викликів, робота бурхлива, тому хотів би подякувати однопартійцям за підтримку і плідну співпрацю. До того ж підростають молоді керівники у нашій дружній родині, які зможуть повести обласну партійну організацію за собою. Ми з вами були разом і коли партія була при владі, і коли ми були в опозиції, і коли наш лідер Юлія Тимошенко була в тюрмі, – і я пишаюсь вами, бо ви надійні люди”, – подякував за теплі слова Анатолій Бондаренко.

“Батьківщина” – це велика родина. Тому я хотів би подякувати своєму політичному батькові – Анатолію Васильовичу за те, що він, як хороший батько, останні роки готував мене до цієї відповідальної роботи. Поступово передаючи зобов’язання і відповідальність. І хотів би подякувати політичній матері – Юлії Тимошенко, за ту довіру, яку вона мені виявила, доручивши своє дітище – обласну організацію. І зобов’язуючь виконувати всі доручення, і показувати результат – бо це і є оцінка нашої роботи”, – наголосив Юрій Тренкін, перебираючи повноваження.

Партактив обласної організації підтримав зміну керівництва і побажав Бондаренкові перемоги на виборах міського голови та пообіцяв гідно взяти участь у місцевих виборах і показати високий результат.