У міському управлінні інспектування виник конфлікт між начальником структурного підрозділу Станіславом Коломійцем та одним із інспекторів.

На своїй сторінці Фейсбук Коломієць повідомив, що з власних джерел нібито дізнався, про те, що його підлеглий інспектор Микола Залещенко вже довгий час прикриває діяльність незаконних тимчасових споруд.

“Дізнавшись про те, як використовує свої службові повноваження інспектор Залещенко, я негайно запропонував йому звільнитись – написати заяву за власним бажанням. Спершу в присутності двох інших інспекторів, пізніше в присутності більшої частини управління. Висловлювався я жорстко, проте руки не розпускав. Цьому є достатньо свідків. Нахабство Залещенка не має меж: він відмовився звільнятись. Вочевидь, зобов’язання перед власниками “розливайок” сильніші за здоровий глузд і совість”, – написав начальник Управління інспектування.

Натомість Микола Залещенко стверджує, що начальник в ході конфлікту вдарив його зі спини в результаті чого в нього відломився зуб.

“Я зайшов до свого кабінету і побачив двох інспекторів. Потім прийшов керівник та закрив за собою двері. І я відчув удар у лівий бік голови. Через це у мене відколовся зуб. Потім він почав говорити, що я хабарник і все таке, висловлювався у грубій формі та виставив мене у двері”, – таке інспектор повідомив у коментарі журналістам “ВІККИ”.

Потерпілий після конфлікту викликав поліцію, однак писати заяву відмовився й повідомив, що працюватиме далі.

blank

В свою чергу Станіслав Коломієць також написав заяву до поліції про наклеп.

“Мій підлеглий написав завідомо неправдиву заяву про скоєння мною злочину – нібито нанесення йому тілесних ушкоджень”, – написав у Фейсбук начальник Управління.

Натомість депутат міськради Олександр Згіблов  стверджує, що бійка таки була.