У четвер, 26 жовтня, депутати Канівської міської ради повинні були закрити позачергове засідання сесії та розпочати II позачергове засідання. Однак народні обранці так і не зібралися, вкотре демонструючи власну безвідповідальність перед громадою. Інформує пресслужбі міської ради.

У зв’язку з відсутністю кворуму секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова оголосила про неможливість роботи сесії. Далі повідомила присутнім у залі, що для участі у засіданнях зареєструвалися депутати: Надія Голда, Василь Зубко, Тетяна Кекух, Іван Кононенко, Олександр Корнієнко, Євгеній Маланчев, Оксана П’яткова, Тетяна Ренькас та Сергій Якименко.

Повідомили про свою відсутність з поважних причин: Руслан Шишка, Оксана Леонова, Вадим Туливітер, Олександр Коляда, Анатолій Бортник, Олена Радченко та Олександр Штейман.

Також секретар міської ради звернула увагу присутніх на депутатів, які не з’являються на засідання сесій систематично: Володимир Коржов, Михайло Майстренко, Віктор Хоменко, Сергій Ткаченко, Єлизавета Капітан, Олена Воюцька, Сергій Водянов та Сергій Бакум.

Порадившись з депутатами, які прибули, Оксана П’яткова повідомила, що наступну сесію заплановано провести у листопаді.