Встановити біотуалет на набережній просять містяни. Відповідну петицію зареєстровано на офіційному сайті Черкаської міської ради.

“Черкаська набережна – це одне з наймальовничих місць для відпочинку у місті. В теплу пору року черкащани та гості нашого міста часто прогулюються по території цієй паркової зони. Останнім часом набережну почали приводити до ладу – встановили нові ліхтарі та висадили саджанці дерев. Проте, за таку елементарну річ як туалет чогось забули. Нові будинки впритул до Дніпра будують, дороги та тротуари поруч з пірсом роблять, а простий біотуалет встановити чомусь не виходить.

У час світового наукового прогрессу, розвитку суспільства та інтеграції нашої країни до Європейського союзу, люди які вирішили прогулятися по нашій набережніій змушені “бігати у кущі” щоб справити свої фізіологічні потреби…

Вважаю, що встановлення біотуалету це не складне завдання, яке не сильно вдарить по міському бюджету, проте суттєво додасть зручності набережній нашого міста.” – пише автор петиції.