Будівельна компанія «Надія» пропонує до продажу квартири в новобудовах в різних районах міста Черкаси

 

144-квартирний багатоповерховий житловий будинок по вул. Гоголя, 251 з підземним паркінгом, розташований в центрі міста Черкаси. Однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири. Будинок каркасно-монолітний з вбудованими приміщеннями громадського призначення на першому поверсі. Зовнішні стіни з газоблоків товщиною 300 мм з утепленням мінераловатними плитами товщиною 90 мм, оздоблені декоративною штукатуркою, із заскленими лоджіями. Покрівля із сучасних покрівельних матеріалів, утеплена мінераловатними плитами. Висота житлових поверхів 2,64 м від підлоги до стелі. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальними стояками та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачено місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 12500 грн.

blank

Поруч Перша гімназія, школа № 3, дитячий садок, ТЦ «Любава», відділення «Нової пошти», Укрпошта, центральний ринок, Львівська майстерня шоколаду, кафе «Чашка», варенична, ресторани, “McDonald’s”, спортивний клуб, кінотеатр «Мультиплекс», банки, аптеки.

blank

105-ти квартирний житловий будинок по вул. Благовісна, 210. Розташований в центральному районі міста Черкаси. Будинок каркасно-монолітний, 17-ти поверховий. Зовнішні стіни з газоблоків 300 мм з утепленням мінераловатними плитами 70—120 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Покрівля утеплена пінополістеролом. Лоджії засклені. Висота житлових поверхів 2,70 м від підлоги до стелі. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальним стояком і горизонтальним  поквартирним розведенням (передбачено місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 11800 грн.

Прибудинкова територія озеленена декоративними рослинами, облаштований дитячий майданчик, стоянка для автотранспорту, місця відпочинку, зона господарських площадок. На першому поверсі будинку офісні приміщення.

В пішохідній доступності знаходяться дитячі садки № 5, № 31, школи № 11, 12, поштове відділення № 15,  магазин Гранд-маркет, стоматологічна клініка, міська державна лікарня ветеринарної медицини, ресторан «Імперія», центральний ринок, БК «Дружба народів», магазини одягу та промислових товарів, аптеки.

blank

232-квартирний багатоповерховий будинок по вул. Тараскова, 5. Розташований в Південно-Західному районі міста Черкаси. Будинок каркасно-монолітний, 10-ти поверховий. Зовнішні стіни з газоблоків товщиною 300 мм з утепленням мінераловатними плитами товщиною 90 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Лоджії засклені. Будинок з електроплитами та опаленням від КП «Черкаситеплокомуненерго», система опалення з вертикальними стояками і горизонтальним  поквартирним розведенням (передбачено місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 8745 грн.

На першому поверсі будинку продуктовий магазин. Облаштований дитячий майданчик, озеленена прибудинкова територія. Автостоянка, розрахована для більше 60-ти автомобілів.

Поруч школи № 27, 28, 32, дитячий садок № 89, Sport Life, жіноча фітнес-студія, магазин АТБ, Епіцентр, відділення Приватбанку, перукарні, аптеки, продуктовий, речовий, автомобільний ринки, відділення Ін Тайм, гриль-бар «Добряк», піцерія «Палермо» тощо. Зручна транспортна розв’язка.

blank

99-квартирний житловий будинок по вул. Нарбутівська 239. Розташований він на перехресті вул. Нарбутівської та Кобзарської (колишні вул. Петровського/Вербовецького). Будинок цегляний, 10-поверховий з одно- та двокімнатними квартирами. Зовнішні стіни з силікатної цегли товщиною 510-640 мм, з утепленням мінераловатними плитами товщиною 100 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Лоджії засклені, будинок з електроплитами, система опалення з вертикальним стояком і горизонтальним  поквартирним розведенням (передбачено місце для встановлення поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 9300 грн.

В дворі будинку двоповерховий новий магазин, автостоянка для автомобілів, гаражі, озеленена декоративними рослинами прибудинкова територія, облаштований дитячий майданчик, місця для відпочинку. Поруч школа № 22, дитячі садки № 77 «Берізка» та № 22 «Жайворонок», приватна середня школа «Перлина», продуктовий магазин, магазин «Прем’єр», Центр матері та дитини, Пологовий будинок, ПАТ «Юрія», поштове відділення № 20.

blank

Ще один зручний і комфортний будинок від будівельної компанії «Надія» по вул. Новопречистенська, 55, м Черкаси (колишня вул. Сєдова).

72-квартирний десятиповерховий цегляний будинок. Зовнішні стіни з силікатної цегли товщиною 510 мм, з утепленням мінераловатними плитами товщиною 100 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальними стояками та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачене місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 9200 грн.

На першому поверсі продуктовий магазин, поруч магазин «АБСОЛЮТ», озеленена квітами та декоративними деревами прибудинкова територія, пандус для маломобільних груп населення, тротуари, дитячий майданчик, лавочки. Недалеко від будинку – ринок продуктовий і речовий, зручна транспортна розв’язка, в пішоходній доступності дитячі  садки № 59, 22, 77, школа № 5, STAR FitnessClub, салон краси “Ассоль”, пральня самообслуговування, ресторан «ВіЛена», бари, корчма “Тарас Бульба”, ТРЦ «DEPO’t center», дитячий розважальний центр Фентезі Таун, аптеки, будівельно-господарські магазини. Будинок віддалений від дороги, тож не буде чути шуму автомобілів. Тихий і затишний двір.

blank

Чудовою пропозицією цегляного будинку в районі Митниця є новобудова за адресою вулиця Героїв Дніпра, 7/1.

65-квартирний житловий будинок з двокімнатними та трикімнатними квартирами по вул. Героїв Дніпра, 7/1. Будинок 15-поверховий з несучими повздовжніми та поперечними цегляними стінами товщиною 510 мм, з утепленням мінераловатними плитами товщиною 100 мм, оздоблений декоративною штукатуркою, з заскленими лоджіями й балконами. Покрівля із сучасних покрівельних матеріалів, утеплена мінераловатними плитами. Вікна металопластикові з двокамерними склопакетами. В помешканнях зроблена стяжка підлоги й штукатурка цегляних стін, що є дуже зручним для новоселів. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальними стояками та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачене місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 11000 грн. Є варіанти видових квартир, з яких можна спостерігати за красою та величчю Дніпра.

Для малечі передбачений дитячий майданчик, облаштований ігровим та спортивним обладнанням. Є стоянка для автотранспорту. Надзвичайно красивим буде озеленення прибудинкової території – декоративні дерева та чагарники, клумби з урахуванням рельєфу місцевості, малі архітектурні форми: статуетки, садові лави, декоративні огорожі.

Недалеко від новобудови по вул. Героїв Дніпра, 7/1 є дві школи: № 31 та № 33, дитячий садок № 90. Школа в двохвилинній пішохідній доступності від будинку, а дитсадок — в трьохвилинній. Поруч з будинком ТЦ «Дніпро Плаза», Приват Банк, супермаркети, кав’ярня, ресторан, спа-салон SLON SPA.

Будівельна компанія «Надія» облаштовує пішохідну алею, яка в перспективі з’єднає вулицю Героїв Дніпра з вулицею Припортовою. Алея проходитиме повз будинок вздовж усього кварталу, і без сумніву, стане улюбленим місцем відпочинку мешканців мікрорайону.

blank

На Митниці за адресою вул. Козацька, 9/1  ПП «Надія» зводить на даний час також 17-ти поверховий каркасно-монолітний будинок зі стінами з газоблоків. Однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири. Тут теж можна обрати видові квартири. Технологія будівництва надає можливість перепланування. Зовнішні стіни утеплені негорючими мінераловатними плитами. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальним стояком та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачене місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 11000 грн.

В зоні пішохідної доступності знаходяться аптеки, стоматологія, школа і дитячий садок, ігрові майданчики, спортивні центри, магазини, кафе, ресторан, бар, перукарня.

Дніпро біля порогу – найбільш точний вислів для характеристики переваг місцезнаходження цього будинку.

blank

272-квартирний багатоповерховий будинок по вул. Михайла Грушевського, 110, розташований в двох кварталах від центру міста. Це 17-поверховий каркасно-монолітний будинок. Сучасне планування квартир, просторі кімнати, гостьові санвузли. Будинок з електроплитами, система опалення з вертикальними стояками та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачене місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 9592 грн. На першому поверсі будинку буде фітнес-центр, продуктовий магазин, перукарня, офісні приміщення. Недалеко торговий центр, школи, ресторани. Поруч з будинком одночасно будується 5-ти поверховий паркінг для автомобілів з окремими боксами. На даху паркінгу розмістяться тенісний корт, майданчик для баскетболу та вуличні тренажери.

blank

120-квартирний багатоповерховий житловий будинок по вул. Корольова, 20/1 з одно-, дво- та трикімнатними квартирами. Будинок 10-поверховий цегляний, газифікований. Будинок утеплений, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Система опалення з вертикальними стояками та горизонтальним поквартирним розведенням (передбачене місце для встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Ціна за кв.м від 7700 грн. Прибудинкова територія облаштована дитячим ігровим майданчиком, спортивними вуличними тренажерами, тротуаром, клумбами.  Поруч з будинком продуктовий магазин, школи № 26, 27, 28, 30, дитячий садок № 89, Черкаський художньо-технічний коледж, магазин «Квартал», супермаркет техніки «Комфі».

ПП «Надія» має власне РЕУ «Надія», яке приймає багатоповерхівки на баланс після здачі в експлуатацію, підтримує комфортні умови проживання мешканців.

ПП «Надія» укладено договір про співробітництво з Черкаським регіональним управлінням/іпотечним центром Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву». До переліку об’єктів, на які можуть спрямовуватись кредитні ресурси Фонду, включено об’єкти будівництва за адресами м. Черкаси вул. Героїв Дніпра, 7/1 та м. Черкаси вул. Нарбутівська, 239. Квартири в зазначених будинках можна придбати не лише за власний кошт, а й взявши участь у програмі довготермінового пільгового молодіжного кредитування. Довготерміновий пільговий молодіжний кредит на будівництво житла надається громадянам, які не досягли 36 років, зареєстровані в м. Черкаси або в Черкаській області, перебувають на квартирному обліку та мають середньомісячний дохід, достатній для погашення кредиту. Кредит надається терміном до 30 років, але не більше ніж до досягнення позичальником пенсійного віку. Відсоткова ставка за кредитом – 14,1% річних. Детальну інформацію про програми молодіжного кредитування можна отримати за адресою м. Черкаси, вул. Максима Залізняка, 10 оф. 412, або за тел. (0472)33-73-05.

Придбати квартири в новобудовах від ПП «Надія» можна за адресою  м. Черкаси, вул. Дашковича, 27, тел.(0472)54-02-64, 0673254064, 0932938250 – http://nadiyabud.com ПП «Надія».