Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий житель у травні 2019 року, у вечірній час, кинув каменем у лобове скло автомобіля «Wolksvаgen» та розбив його, після чого завдав один удар кулаком область голови потерпілого, чим спричинив останньому легкі тілесні ушкодження.

Крім того, вказана особа у листопаді 2020 року, в обідній час, у приміщенні навчального закладу в місті Черкаси, безпідставно, бажаючи показати свою зверхність, у присутності інших осіб, наніс удари в обличчя керівнику навчального закладу, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження.

Встановивши наявність достатніх доказів зазначеній особі повідомлено про підозру. На цей час обвинувальний акт передано до суду для розгляду по суті. За вчинене підозрюваному загрожує покарання до п’яти років обмеження волі.

Нагадаємо, мова йде про напад на директора Чекркаського ФІМЛІ.