25 жовтня 2018 року на базі Чорнобаївського РЕМ відбулася нарада щодо особливостей роботи та користування білінговою системою. Повідомляють в прес-службі ПАТ «Черкасиобленерго».

Товариство запроваджує сучасну інформаційну технологію з віддаленого доступу та роботи з мобільними терміналами. Впровадження новітніх ефективних технологій дозволить працівникам районів електромереж мати мобільний on-line доступ до інформації наших споживачів та дозволить поліпшити зв’язок між постачальником і споживачем.

Директор комерційний ПАТ «Черкасиобленерго» Ігор Дмитрієв та директор з інформаційних технологій та зв’язку ПАТ «Черкасиобленерго» Олексій Шевченко презентували новий сервіс для контролерів та інспекторів Чорнобаївського РЕМ. Кожен з них тепер має індивідуальний доступ до особових даних споживачів, що значно спростить та підвищить якість обслуговування.

Працівники району електромереж матимуть змогу on-line передавати зафіксовані під час контрольного огляду покази лічильників, надавати консультації стосовно розрахунків, нарахувань, оплати та інших питань. Це значно зекономить час споживачі та спростить процедуру отримання необхідної для них інформації.

blank

Начальник кол-центру ПАТ «Черкасиобленерго» Наталія Негода також звернула увагу на важливі нюанси і внесла пропозиції для покращення роботи сервісу та спрощення співпраці операторів кол-центру з контролерами.

– Я вважаю новий сервіс полегшить роботу працівників та дозволить краще організувати робочий час. Вони матимуть можливість швидко та якісно консультувати споживачів, що підвищить імідж компанії. Хоч і система ще має бути допрацьована, але я вважаю, що ми зробили великий крок уперед, – зазначила Наталія Негода.

Начальник служби інформаційних технологій ПАТ «Черкасиобленерго» Валерій Вязовик та начальник відділу інформаційних технологій ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Калінін наочно продемонстрували, як користуватися новою системою, відповіли на запитання працівників району електромереж та вислухали пропозиції щодо вдосконалення функціональних можливостей нового програмного забезпечення.

Представники головного офісу ПАТ «Черкасиобленерго» у співробітництві з працівниками відокремлених структурних підрозділів і надалі будуть вдосконалювати новітню систему, для того щоб зробити її максимально зручною у користуванні та оптимізувати дистанційне обслуговування споживачів.