Оголошений нашою редакцією “котоконкурс” набирає популярності, і ось ми отримали ще одну історію із життя котів та людей. Своїм котороманом поділилась журналістка “Дзвону” Наталя Писарева, яка взяла покинутого пухнастика з вулиці:

“Котусь, або ж Пиріжечок, з’явився у мене не так вже й давно – 21 серпня. Він був знайдений малюком на одній з локацій Фестивалю Тараса Шевченка “Ше.Fest” у Моринцях.

Таким Котусь знайшовся у Моринцях

blank

А таким він став. Коробка та сама

Знайшла його правда не я, а Соломійка, донька відомого черкаського видавця Олександра Третякова. І я необережно малій пообіцяла, що як до вечора кошеня нікуди не зникне, то заберу його собі. Що ж, довелось виконувати обіцянку.

blank

Котусь у свої півроку вже важить 4 кілограми! Окрім котячого корму, любить “закатки” з кабачків та квашені огірки. А ще має ветеринарний паспорт і, разом з вітамінами, аж 16 щеплень (інтернет чомусь не роздає;)).

blank

Трохи збільшився

“Взяти кошеня з вулиці для мене новий досвід. Відразу скажу, що це складно, адже кіт – це не іграшка. Тому, хто не готовий до безсонних ночей, подняпаних рук та погризених черевиків, – не раджу. Та щодо себе вже можу сказати, що Котусь знайшов своє місце у моєму серці. І для мене цей кіт дійсно найкращий!”

blank

А ми нагадуємо, що власні котоісторії та фото улюбленців ми чекаємо на електронну адресу: dzvin.media@gmail.com. Читачі сайту та газети зможуть взяти участь у голосуванні за найкраще фото котиків та історії про них у останні два тижні лютого 2022 року. Підсумки ж нашого конкурсу підведемо 1 березня, коли відзначається Всесвітній день котів. Переможці котоконкурсу отримають призи від спонсорів.