Два, знані в Україні та за її межами, танцювальні колективи ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради: Народний художній танцювальний колектив «Вікторія» та Народний художній колектив «Театр танцю «ТАІР» повернулися до рідного міста з низкою нагород із наймасштабнішого танцювального заходу України. Талановиті вихованці достойно представили місто Черкаси на танцювальному шоу IDF RANKING COMPETITION Першості Світу та Міжнародному фестивалі «LIFE IN DANCE», що відбулися в Києві.

Талановиті танцівники продемонстрували свою майстерність у соло, дуетах та командних виступах. Близько 70 призових місць вибороли у великій дружній конкуренції та «запеклій» боротьбі дитячі колективи закладу. А вихованців «Вікторії» нагородили Великим Кубком як самий представницький  та результативний колектив.

Міська влада Черкас та особисто міський голова Анатолій Бондаренко  вітає талановитих танцівників та їх тренерів з гідними виступами та заслуженими перемогами та бажає подальших успіхів.